LaCrep
Com va començar tot això
Fa ara 10 anys, em vaig quedar sense feina. Va ser aleshores quan vaig decidir deixar de treballar per terceres persones i vaig decidir obrir el meu propi negoci. Un lloc on pogués fer i desfer sense pressions de tercers i on jo pogués dir la meva. Després de molt donar-hi voltes em vaig decidir a obrir el que és ara LaCrep. Va ser en una visita a la ciutat de Girona a on em vaig decidir per obrir una gelateria.
Després de prendre la decisió, va tocar fer un pla d’empresa, buscar una ubicació, fer més de quatre números i mil coses més. Tenia clar després d’haver viscut durant gairebé un any a Badalona a menys de 50m de la gelateria de Can Soler, qui serien els meus proveïdors. Vaig trobar-me amb que ja tenia el producte, un pla de viabilitat i un proveïdor. Però a on obrir aquesta gelateria???.
Barcelona? Barri de Gràcia??? El Born??? A Masnou??? A l’Empordà??? No tenia gaire clar quina seria la ubicació. Però de cop i volta, et voila !!! Per que no obrir-la a Santa Coloma??? Soc nascut a Santa Coloma! i n’estic força orgullós, llavors per que obrir-la en un altre indret, a més a més a Santa Coloma trobo que hi faltava un establiment com el que tenia en ment.
Va ser així com vaig decidir-me a buscar local a Santa Coloma. Tot era voltar, preguntar, indagar. Només tenia clar que volia que fos al centre, però on??? Finalment va ser a tocar de casa!!! Un dia parlant amb uns coneguts, em van dir que el local on hi havia hagut la gelateria del C/Sant Carles estaba buit !!! Aquí vaig dir-me que era la meva. Els propietaris, els mateixos que tenien llogat el Mas Fonollar als meus avis quan hi vivien i ja coneixien a tota la família, tot va anar sobre rodes i d’alguna manera el cercle es tancava, com si el destí volgués dir alguna cosa. Creieu en las senyals????
Reformes, visites als bancs, reunions, taules d’Excel i incomptables hores de feina van donar com a resultat l’establiment del soc orgullós propietari i del que espero que tots en gaudiu.